How does Starcraft 2 LAN work?

DirtFarmer
adam
Posts: 4
How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 7:05am Aug 17, 2010 Edited on 7:06am Aug 17, 2010
I know that SC2 doesn't support LAN so how do these events support SC2?

I've alos read that Blizzards puts a cap on how many people can log in from one IP address.

Sorry for being a scrub, just curious how this all works,
[Reply] [Quote]
Rathseg
Chris
Posts: 3
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 8:38am Aug 17, 2010 Edited on 8:38am Aug 17, 2010
Well, we don't know yet really as there has not been an event since SC2 came out.  We will hopefully get a better idea at PAX.
[Reply] [Quote]
DirtFarmer
adam
Posts: 4
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 9:24am Aug 17, 2010
Thats weird, I was looking at the Spring Sacramento Pics and people were playing multiplayer.  Don't know if it was against the AI or whatnot.
[Reply] [Quote]
Deagle
Kurt
Posts: 2
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 1:04pm Aug 17, 2010
That was beta though, could be different from retail.
[Reply] [Quote]
SixFootGinger
Justin
Posts: 14
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 3:58pm Aug 17, 2010
We did play it on the beta, everyone played on the internal network.
[Reply] [Quote]
DirtFarmer
adam
Posts: 4
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 2:00am Aug 18, 2010
Is there going to be enough support for internet access, everything I've read says the bandwidth is limited.
[Reply] [Quote]
SixFootGinger
Justin
Posts: 14
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 2:45am Aug 18, 2010
For the sacramento event bandwidith should no longer be an issue.
[Reply] [Quote]
DirtFarmer
adam
Posts: 4
RE: How does Starcraft 2 LAN work?
Posted on 3:38am Aug 18, 2010
Ah yeaha!!   looking to be a great event!!
[Reply] [Quote]
priya1418
priya
Posts: 111

Connect With LANFest

Platinum Sponsors

Intel Corportation


Gold Sponsors

Gigabyte


 

Silver Sponsors